LA CASA DI MICHAEL

LA CASA DI MICHAEL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Casa di Michael. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2022 om 21:36 Hebben genoten van het eten was heerlijk en meer dan voldoende
21 jul 2022 om 20:02 Lekkere pizza en netjes op tijd klaar. De pizzas zijn hier altijd goed en de afhaaltijd is altijd wel binnen 5 minuten van de gekozen tijd.
3 jul 2022 om 19:47 Heerlijk pizza altijd!
1 jul 2022 om 23:16 All cheese was in the box, not on the pizza, it was cold and beer I ordered was missing. Delivery took more than one hour
24 jun 2022 om 9:04 Als je van Italiaanse pizza's met een dunne bodem houdt, dan is deze pizzeria ook jouw favoriet.
8 mei 2022 om 8:31 Het eten was heerlijk en de bezorging was super snel . Aardige bezorger .
2 mei 2022 om 22:44 De pizza's waren erg lekker, alleen heb ik nadat ik de melding heb gekregen dat de pizza's afgehaald konden worden nog 20 min in het restaurant moeten wachten.
17 apr 2022 om 8:19 Pizza was erg lekker, goede ingrediƫnten. Helaas was de doos schreef gehouden en de toppings waren naar een kant van de doos gezakt, ook van de pizza af. Wel slordig dus.
24 mrt 2022 om 20:22 Ze hadden 2 uur om goed te plannen dat me eten op tijd was, is het alsnog 15 minuten te laat. Ten tweede ik had geen bon. Eten was goed
22 mrt 2022 om 20:30 Top tent. Leuk om daar te eten en heel fijn dat ze bezorgen. Ze zijn goed in meer dan pizza & pasta. De mix grill en de spareribs zijn een aanrader. Ze zijn ook heel goed met kinderen.
18 mrt 2022 om 23:07 Very good
3 mrt 2022 om 20:03 90 min gewacht op de bezorging en bij aankomst was de pizza ijskoud. Tevens de meeste vieze pizza die ik ooit heb gehad. Nooit meer....