LA CASA DI MICHAEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 143 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Casa di Michael. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 20:34 Top pizza.
1 dec 2022 om 7:40 Keuken en horeca staf magen beter communiceren. Ik wacht op een pizza die al klaar was. Goede smaak !
29 nov 2022 om 10:49 spareribs altijd ok! lamskoteletten beetje droog maar wel smakelijk en het grillrek mag weer eens schoon. Pizza altijd nog de beste in de buurt. Graag geen polystyreen verpakkingen meer?
27 nov 2022 om 22:20 Voor de derde keer een bijna koude pizza thuisbezorgd gekregen terwijl ik verderop in de straat woon. Ook de bezorger maakte er een zootje van door bij de buren aan te bellen in plaats van bij mij. Wederom een teleurstelling!
1 nov 2022 om 23:21 Pizzas waren weer heerlijk. Gelukkig deze keer wel goed warm bezorgd. Alleen is de bezorgtijd echt erg lang. 60 min voor een gewone dinsdag. Dit houdt mij wel tegen om te gaan bestellen als ik trek heb.
24 okt 2022 om 17:17 Niet de juiste bestelling ontvangen
22 okt 2022 om 23:21 Na anderhalf uur eindelijk mijn bestelling ontvangen, alleen bleek het niet compleet te zijn! Gebeld naar het restaurant en vervolgens te horen gekregen dat ze niks voor mij kunnen doen want het is druk. ongelofelijk slechte service!,
18 okt 2022 om 20:52 Het is een heerlijke pizzeria maar dit is nu de tweede keer dat mijn pizza bijna koud wordt thuisbezorgd. Echt belachelijk! Ik woon notabene verderop in dezelfde straat als de pizzeria. Ook is de bezorgtijd erg lang. Dit keer langer dan een uur!
17 okt 2022 om 15:16 Pizza smaakte goed. Wel wat aan de lauwe kant en het drinken heeft niet in de koelkast gestaan. Dat was minder.
12 okt 2022 om 8:18 It took 90 minutes to arrive when the restaurant is 10 minutes from home. On the app there was no support or any option to contact the restaurant. Not good thuisbezorgd, the app should have some support when things are not working. Checking competito
11 okt 2022 om 19:30 Je blijft ervan eten zo lekker
27 sep 2022 om 20:41 Meerdere malen gebeld. Pizza was klaar alleen de bezorger was er nog niet. Lang moeten wachten op een lauwe pizza. Zonde want de smaak was prima